| A 100. nap játéka | 
|  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 12:30 | Üzenet # 101 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Ismerem az AMF-t - szoktam időnként böngészgetni benne..:D 
 "Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 12:31 | Üzenet # 102 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Smaragd Írjál inkább a fórum kukkolás helyett!!!!!! 

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 13:10 | Üzenet # 103 |  | Csoport: Vendégek 

| Na köszi, én itt belógok a gép elé, és ezt kapom!   Pedig az ötlet az jó.
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 13:14 | Üzenet # 104 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Minden ötletem jóóóóóó!! 

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 13:54 | Üzenet # 105 |  | Csoport: Vendégek 

| Ja, az lehet... De én az ÉN ötletemről beszélek. Amúgy a töri készülget, de így nem fogok másodikat írni! (új kód nélkül)
   |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 13:59 | Üzenet # 106 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Szeretnél még egyet? mert akkor szívesen adok még egy kulcsot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 15:04 | Üzenet # 107 |  | Csoport: Vendégek 

| Adj, aztán majd meglátom, hogy az mennyire ihlet meg!   |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 15:10 | Üzenet # 108 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Küldöm!! 
 Elküldve!!

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 15:13 | Üzenet # 109 |  | Csoport: Vendégek 

| Jó, ha otthon gép előtt leszek, meg is nézem. Mindjárt indulok haza!
   |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 15:14 | Üzenet # 110 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Siess! Megvárlak...:DD 

|  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 15:15 | Üzenet # 111 |  | Csoport: Vendégek 

| OK! Indulok is!   |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 15:17 | Üzenet # 112 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | nagyon helyes - de osonkodjál -, nehogy észrevegyenek kifelé jövet!!! 

|  |  |  |  | 
| 
					| Scale | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 15:42 | Üzenet # 113 |  |  Ötödéves Csoport: Szerzők Üzenetek: 171 Állapot: Offline | Hol dolgozik Smaragd, hogy így osonnia kell?   
 http://scaleoldala.ucoz.hu/

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 16:48 | Üzenet # 114 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | KEKKH Smaragd itt dolgozik

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 17:13 | Üzenet # 115 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Kris drága! Küldtem Pü-t és email-t.

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész  világ ellenünk fordul.”
 (Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 17:40 | Üzenet # 116 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Köszi Ev!! A Törid a helyén várja az olvasókat

|  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 18:28 | Üzenet # 117 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Köszönöm drága!  A sok sok segítséget és a sok biztatást   

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész  világ ellenünk fordul.”
 (Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 18:43 | Üzenet # 118 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline |   

|  |  |  |  | 
| 
					| Altaris | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 22:33 | Üzenet # 119 |  |  Másodéves Csoport: Felhasználók Üzenetek: 51 Állapot: Offline | KristineHolt, megírnád az e-mail címed?  azt írja, hogy meghaladja a max. PÜ karakterszámot a történetem :P (vagy küldjem több részletben?) 
 Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk. (John Ronald Reuel Tolkien)

Az igazság azok oldalán áll, akik keresik. (Terry Goodkind)
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 22:41 | Üzenet # 120 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Altaris! Ide küldheted neki: kristineholt01@gmail.com

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  |