| Kívánságkút | 
|  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-06-26, 17:45 | Üzenet # 1 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Mai agyszüleményem, a topic ahol kívánhatsz   Ha szeretnél valamilyen témáról olvasni, esetleg van egy ötleted és szeretnéd, hogy valaki megírja, itt kérheted!

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Kedd, 2012-06-26, 18:59 | Üzenet # 2 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Akkor leszek én az első. Valami olyasmit szeretnék, mint ez: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=59688 
 Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

|  |  |  |  | 
| 
					| mzperx | Dátum: Kedd, 2012-06-26, 21:53 | Üzenet # 3 |  |  Írástudó Csoport: Moderátorok Üzenetek: 276 Állapot: Offline | hah! mondhatom, te aztán feladod a leckét!!   |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-06-26, 23:32 | Üzenet # 4 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Ejha, bizony  De én konkrétabb kívánságokra gondoltam  Olyanra, amit leírva aztán az erre járónak megszalad a képzelete, és azt mondja, hogy "ezt biza én megírom, mert tetszik az ötlet!" 

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Szerda, 2012-06-27, 06:39 | Üzenet # 5 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Oké! Nuku Voldi,  kinyiffant 1981 október 31-én. A kicsi Harry Dursleyékhoz került, de néhány nap múlva valami úton, módon átkerül az Oduba. Onnan pedig Pitonhoz és ő felneveli! Ginny meg se szülessen  és az aranytrió tagjai a Weasley ikrek legyenek. Olyan jó ötletem van, kár, hogy én nem tudom megírni!   
 Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

|  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-06-27, 08:41 | Üzenet # 6 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Nocsak! Látom elszabadult a fantázia!! Smaragd meg csak úgy ontja az új topikokat!!

Nekem is lehet kívánságom??

"Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Szerda, 2012-06-27, 09:08 | Üzenet # 7 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Kívánj te is!   

|  |  |  |  | 
| 
					| Amy | Dátum: Szerda, 2012-06-27, 11:10 | Üzenet # 8 |  | Ötödéves Csoport: Barátok Üzenetek: 199 Állapot: Offline | Sziasztok! Ugyanazt kívánom mit Erika  Csak azzal a kölübséggel,hogy Harry-ből valami utón-módon eltávolítják Voldi lélekdarabját, de úgy,hogy az ereje nem sérül, sőt még talán az igazgatóét is meghaladja  És megnézném a kezdeti nehézségeket, hogy veszi  Hozzáadva (2012-06-27, 12:10)---------------------------------------------
 Perselus
 |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Szerda, 2012-06-27, 12:22 | Üzenet # 9 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Én Kalandos HP-t szeretnék! Mindegy a főszál, lehet sev, vagy SS/HG, vagy bármi más - de jó sok kaland legyen benne, esetleg valami rejtély is! Ja és feltétlenül legyen benne Charlie!!!

"Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Szerda, 2012-06-27, 14:55 | Üzenet # 10 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Én Bill mániás vagyok!  Hozzáadva (2012-06-27, 15:55)---------------------------------------------
 Most jöttem rá. A saját kívánságomat írom jelenleg!

|  |  |  |  | 
| 
					| Amy | Dátum: Szerda, 2012-06-27, 15:50 | Üzenet # 11 |  | Ötödéves Csoport: Barátok Üzenetek: 199 Állapot: Offline |   |  |  |  |  | 
| 
					| Scale | Dátum: Csütörtök, 2012-06-28, 14:29 | Üzenet # 12 |  |  Ötödéves Csoport: Szerzők Üzenetek: 171 Állapot: Offline | Akkor most én is jövök egy ötlettel, akinek van kedve és tetszik is neki, megírhatja.   
 Szóval, nem tudom, hogy ismeritek-e az Isteni sugallat című sorozatot. Ha nem, röviden annyit arról, hogy Joannak különböző alakokban megjelenik Isten (kisgyerek, öreg néni, kutyasétáltató férfi, stb.), és feladatokkal látja el a lányt. Na, én ezt harrypotteresítettem.
  Harry annyira mugli, amennyire csak lehet, és a töriből már jól ismert alakokban megjelenik neki Merlin, és feladatokkal látja el, ugyanis az Ördög vagyis Voldemort veszélyezteti a világot. Hogy milyen feladatok, milyen veszély, és hogy több lesz-e benne a mágia, mint a sima, egyszerű gondok (pl. drog, rablás, iskolai- és/vagy otthoni problémák) azt az íróra bízom. ^^ 
 Tehát, ha tetszik, neked adom, kedves író. :D

http://scaleoldala.ucoz.hu/

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2012-06-28, 21:57 | Üzenet # 13 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Remélem megihletsz valakit  Érdekes módon én a saját kívánságaimat írom meg   

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| Scale | Dátum: Péntek, 2012-06-29, 08:13 | Üzenet # 14 |  |  Ötödéves Csoport: Szerzők Üzenetek: 171 Állapot: Offline | Én is gondoltam már rá, hogy megírom, de aztán mindig jött valami más, ez meg ott maradt talonban. Talán majd egyszer... Ha meg mégse, akkor vigye más. :) 
 http://scaleoldala.ucoz.hu/

A káoszelmélet szerint egy olyan apróság, mint egy pillangó szárnyának rezdülése, akár tájfunt is okozhat a világ túlsó felén.

(Pillangó-hatás c. film)
 |  |  |  |  | 
| 
					| mzperx | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 14:25 | Üzenet # 15 |  |  Írástudó Csoport: Moderátorok Üzenetek: 276 Állapot: Offline | Oké, akkor most én is megosztanék egyet a sok kívánságomból (noha nem reménykedek h megihletek vele vki, de ki tudja) Szóóóval: előre szólok, hogy
 VÁMPÍROS
 Perselus Piton egyszer csak nyom nélkül eltűnik diákévei alatt (mondjuk 6-7. év körül) a Roxfortból, méghozzá a Tiltott Rengetegből. / Hogy mit keresett ott, azt rátok bízom, lehet büntetőmunka v. csak menekült, v. akármi, csak azért tűnjön fel vkinek, h. nincs meg/.
 Sok év múlva a Tekergők, vagy a szűkebben vett tanári karának egy vagy több tagja fusson bele, méghozzá nem akármilyen körülmények között, ugyanis ez idő alatt Perselus váljon élőhalottá, és az egyik leghatalmasabb vámpírklán vezetőjévé.
 A többit nagyjából rátok is bízom, de ha valaki megírja azért legyen terjedelme.
 A történetbe szeretném, ha valahogy belekerülne az, hogy Perselus új életre és közösségre lelt a vámpírok között, és ha a régi közössége megkövetné, amiért annyit gyötörték fiatalon.
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 14:30 | Üzenet # 16 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Érdekes felvetés, olvastam már pár vámpír pitonost, de nekem valahogy fura ebben a szerepben   

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| mzperx | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 14:33 | Üzenet # 17 |  |  Írástudó Csoport: Moderátorok Üzenetek: 276 Állapot: Offline | hát már rég megállapítottuk, hogy beteg elme vagyok, szóval mi mást is vártok tőlem   
 Tudom, tudom, egyáltalán semmit
   |  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 15:04 | Üzenet # 18 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Hm nekem tetszik az ötlet.  Remélem valakit megihlet a dolog és megírja.Tudnék élvezkedni rajta   

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész  világ ellenünk fordul.”
 (Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| Erika | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 15:09 | Üzenet # 19 |  |  Hatodéves Csoport: Barátok Üzenetek: 374 Állapot: Offline | Nekem is tetszik az ötlet, de én nem mernék nekivágni! 

|  |  |  |  | 
| 
					| mzperx | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 15:27 | Üzenet # 20 |  |  Írástudó Csoport: Moderátorok Üzenetek: 276 Állapot: Offline | Na szép a végén még rám marad a piszkos munka h megírjam  csakazértse hihi |  |  |  |  |