Scripta Péntek
2024-03-29
09:28
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | I. Fórumsztori - Fordított világ - Oldal 2 - Betűholisták gyűjtőhelye | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Betűholisták gyűjtőhelye » Írók klubja » Fórumsztori » I. Fórumsztori - Fordított világ (Severitus történet, melyben nem minden gonosz, gonosz.)
I. Fórumsztori - Fordított világ
SmaragdDátum: Szombat, 2012-06-16, 20:18 | Üzenet # 1
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Kedves tagok!
Mivel már egy páran felfedeztük magunknak a fórumot, és olvasgatjuk is szorgalmasan, az alábbi ötletem támadt: A Varázsskatulya Fórumsztorijának mintájára (de mégsem aképpen, mert itt az írók nem saját szereplővel csatlakoznak a ficbe) írjunk egy történetet, amihez minden erre járó szabadon hozzátehet. Remélhetőleg egy érdekes, és izgalmas ficet fogunk kapni a végén, ami egyaránt élvezetes, és szórakoztató lesz minden erre járó olvasónak, és írónak.
Hajrá, alkotásra fel!




„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
SmaragdDátum: Hétfő, 2012-06-18, 16:58 | Üzenet # 21
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Harry egyre erősebben dobálta magát - igaz ő ezt nem tudta. Eszméletlen volt a külvilág számára, de belül nagyon is küzdött. Küzdött valami ellen, amiről érezte, hogy nagyon sötét, nagyon gonosz. Nem látta, de olyan volt, mintha ezek a baljóslatú rezgések mellőle jönnének, valakitől, aki az ő közelében van.
Nem akart mellette lenni! Fel akart ébredni!




„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
AmyDátum: Hétfő, 2012-06-18, 19:01 | Üzenet # 22
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Viszont az nem volt olyan egyszerű, mint ahogy gondolta. A mellette lévő sötét erő nem akarta elengedni, sőt olyan volt, mintha egyre erősödne, és mintha az a valaki feladná az ellene folytatott küzdelmet. Érezte, hogy valaki még van ott rajta kívül, de azt is tudta nem kell hozzá sok idő, és fel fogja adni az ellene folyó harcot. Nem tudta miért, de erős késztetést érzett arra, hogy segítsen ennek az illetőnek, mert ha nem teszi, akkor annak borzalmas következményei lesznek.

Perselus érezte nem bírja már sokáig. Az elméjébe betolakodó alak ellen felállított védelme gyengül, és az ereje is fogytán van. Szégyellte bevallani, de segítségre van szüksége, különben neki vége.
 
KristineHoltDátum: Hétfő, 2012-06-18, 20:01 | Üzenet # 23
Főinspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 507
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Állapot: Offline
Harry nem tudta, hogy mit és hogyan kellene tennie - süketen és vakon botorkált az egyre erősödő gonoszság kellős közepén.
- Azonnal hagyja abba! - ordította, bár nem tudta kinek. Nem volt biztos semmiben, nem tudta, hogy ez a rettenetes fenyegetés valamitől, vagy valakitől származik-e. Mint ahogyan azt sem tudta megállapítani, hogy merre van a fent és a lent, hogy hideg van-e vagy meleg, vagy sötét-e vagy világos. Akár ha a félelemmel és gonoszsággal telt semmiben lebegne.
Hirtelen valami megváltozott.
- Tűnj el innen kölyök! - hallotta meg az ismerős hangot, érdekes módon a fejében.
- Professzor úr? - kérdezett vissza bizonytalanul.
- Menj már!
Ment volna, Pitonnal nem jó ellenkezni, főleg neki, hiszen őt ki nem állhatja. De mégis merre menjen?
- Nem tudom merre kell - felelte beletörődően. Ezért tuti egy rakat büntetőmunkát fog kapni.
- Potter, fejezd be a legillimentálást - ordította Piton dühösen.


"Az ihlet, a lusta írók kifogása"



"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 
SmaragdDátum: Hétfő, 2012-06-18, 20:34 | Üzenet # 24
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Állapot: Offline
- De csodásan alakul ez a nap, és egyre szebb lesz! - hallották meg egyszerre a hideg, semmivel össze nem téveszthető hangot. - Ha már ilyen szépen összejöttünk, használjuk is ki! - azzal megragadta a védekezni képtelen fiú tudatát.
Harry érezte a hideg szorítást, kétségbeesetten próbált menekülni, de fogalma sem volt róla, hogy ezt hogyan kellene megvalósítania.

A gyengélkedőn a figyelmeztetőbűbájok egyszerre szólaltak meg, és Poppy otthagyva a készülő főzetet, azonnal a betegeihez rohant. Már messziről látta, hogy itt ő bizony tehetetlen, Albus kell ide.
Nem is kellett sokat várni az igazgatóra, az mindent ott hagyott a javasasszony hívására. Már az ajtóban látta, hogy nagy a baj, pálcáját előkapva sietett az ágyhoz, megcélozta Harryt, és már az elméjében is volt.
- Félre onnan! - kiáltott rá a sötét alakra, és mentális erejével nagyot taszított rajta.

A fiú megkönnyebbülve fogadta a segítséget, és a taszítás hatására magához tért. A zöld szemek felnyíltak, és Harry menekülésszerűen hagyta el a betegágyat, a falig meg sem állva.




„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
AmyDátum: Hétfő, 2012-06-18, 21:13 | Üzenet # 25
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Amint Harry biztonságban volt, az igazgató a bajitalmesterre irányította a pálcáját, és az ő elméjét vette kezelésbe. Meglepően gyorsan sikerült bejutnia, de attól, amit látott a lélegzete is elállt egy pillanatra. Perselus minden erejével azon volt, hogy távol tartsa az elméjétől Voldemortot, nem sok sikerrel. A falak amiket felállított egyre gyengültek, jelezve, hogy a bájitalmester az utolsó erejét is ebbe a védekezésbe fekteti.
 
SmaragdDátum: Kedd, 2012-06-19, 00:28 | Üzenet # 26
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Reménykedett benne, hogy az a jó, amit ő képvisel, képes kioltani azt a gonoszságot, amit az ellenfele ont magából, ezáltal egyenlőséget teremtve a bájitalmester elméjében, ami már elég lesz neki ahhoz, hogy visszavegye az irányítást, és végképp kiűzze onnan Voldemortot.

Perselus érezte a segítséget, és az igazgató jelenléte olyan erővel ruházta fel, ami már elég volt ahhoz, hogy sikeresen vegye fel a Sötét Nagyúrral a küzdelmet. Legnagyobb meglepetésére nem is kellett annyira nagyon küzdenie, mert mintha a Nagyúr is távozni akart volna, csak éppen valami megmagyarázhatatlan indoknál fogva nem tudott egyedül szabadulni.
Amint megérezte, hogy az elméje szabad, kimerült, mély alvásba zuhant.

Dumbledore elhagyta a bájitalmester elméjét, és nagyot sóhajtott: - Hogy van? - hallotta meg Poppy bátortalan kérdését.
- Most már minden rendben lesz.
A javasasszonyt megnyugtatta a válasza, a reszkető Harryhez fordult.
- Gyere, adok neked egy Nyugtatófőzetet, hogy tudj aludni. - Ránézett az igazgatóra, de az nemet intett, és jelezte, hogy a bájitalmesternek nem kell bájital, mert ő már mély álomba taszította.

- Jól vagy, fiam? - kérdezte Harryt, mikor az visszatért a javasasszonnyal, már lényegesen jobb színben volt, nyugodtabbnak nézett ki, és Poppy azt is el tudta érni, hogy visszafeküdjön az ágyba.
- Igen, igazgató úr - felelte, és a tekintete kíváncsian rebbent a bájitalmesterre. - Voldemort volt az? - kérdezett rá arra, ami a legjobban foglalkoztatta.
- Igen, de nem kell attól tartanod, hogy visszatér... Piton professzor és én egy időre ártalmatlanítottuk. Most egy darabig biztosan nem lesz kedve más elméjében kutakodni.
Harry le sem tagadhatta, hogy mennyire megkönnyebbült.
- A professzor jól van? - nézett újból a bájitalmesterre.
- Jól van, csak alszik. Neked is ezt kéne tenned.
- Igen, uram.
- Jó éjszakát, fiam. Reggel majd újra benézek.




„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
AmyDátum: Kedd, 2012-06-19, 07:41 | Üzenet # 27
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Harry álmatlanul forgolódott az ágyában, sokáig nem jött álom a szemére. Egyre csak az járt a fejében, ami az éjszaka folyamán történt. Hihetetlen volt számára, hogy az oly rettegett bájitalmester elméje védtelen volt egy olyan hatalom ellen, amilyen Voldemorté. Amikor megérezte a sötétséget azt hitte örökre vége, nem tudott hatékonyan harcolni ellene, és fogalma sem volt, hogyan juthatna ki az elméjét elborító hideg sötétből. Mikor sikerült, és végre szabad volt, annyira megijedt, mint egy kis gyerek. Félelmében a falig hátrált. A professzort látta az ágyon rángatózni, és fogalma sem volt, hogy mióta küzdhetett, de abban biztos volt, hogy már régóta.

A hold bevilágított a kórterem ablakán fényét szórva a két betegre. Az ég olyan tiszta volt, mintha mindig ilyen lett volna, mintha azzal, hogy egy időre- megszabadultak Voldemorttól, megszüntették volna a kint tomboló vihart is.
Harry a másik oldalára fordult. A hold fényében meglátta a békésen alvó bájitalmestert. Vajon mi zaklathatta fel annyira, hogy nem tudta fenntartani a védelmét? Mi lehetett az, ami miatt Voldemort bejuthatott a fejébe? - töprengett Harry. - Majd holnap megkérdezi az igazgatót, hátha ő tudja a választ.
Ezzel a megnyugtató gondolattal nyomta el az álom.
 
ErikaDátum: Kedd, 2012-06-19, 12:02 | Üzenet # 28
Hatodéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 374
Kitüntetések: 3
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Álmában egy vörös hajú nő beszélt hozzá. Látta, hogy mozog a szája, de a hangját nem hallotta!

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
 
KristineHoltDátum: Kedd, 2012-06-19, 17:20 | Üzenet # 29
Főinspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 507
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Állapot: Offline
Harry próbált közelebb kerülni a nőhöz, hátha akkor meghallja a hangját is de hiába erőlködött, nem sikerült neki. Tudta, hogy ismeri valahonnan, de nem sikerült visszaemlékeznie, hogy honnan. Abban biztos volt, hogy bármit is akar tőle, az nem lehet rossz...

Perselus meglepve ült fel az ágy szélén - zavaros álomból ébredt,de az inkább meglepte, hogy hol, mint az, hogy hogyan. Mégis mi a megveszekedett francot keres ő a gyengélkedőn?
A megszokott lendülettel felpattant - de azonnal vissza is tántorodott. Hasogató fájdalom mart a fejébe és ugyanakkor a szédülés is elkapta. Lehajtotta kissé a fejét, hátha attól enyhül a fájdalom, közben azon gondolkozott, hogy mi is történhetett, de hiába - nem tudta felidézni a dolgokat.


"Az ihlet, a lusta írók kifogása"



"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 
SmaragdDátum: Kedd, 2012-06-19, 18:03 | Üzenet # 30
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Állapot: Offline
A mozgásra pedig megjelent Madam Pomfrey is. Na, már csak ő hiányzott!
- Mi ütött magába, hogy máris felkel? Mars vissza az ágyba!
Perselus válaszolni akart, de a szédülés legyűrte.
- Azonnal szólok az igazgatónak, ő majd talán észhez téríti.




„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
AmyDátum: Kedd, 2012-06-19, 18:42 | Üzenet # 31
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Albus mikor értesült arról, hogy a kedvenc bájitalmestere felébredt, mindet otthagyva azonnal elindult a gyengélkedőre. Mikor megérkezett egy roppan bosszús Perselust, és a körülötte tyúkanyóként sündörgő javasasszonyt talált. Mosolyogva ment beljebb.
 
SmaragdDátum: Kedd, 2012-06-19, 19:55 | Üzenet # 32
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Állapot: Offline
- Albus, lennél olyan szíves, és megmondanád Poppynak, hogy nem maradok itt?
- Albus, megmondanád Perselusnak, hogy feküdjön vissza?
A két kérés szinte egyszerre hangzott el, és az igazgatónak kedve támadt nevetni, de mégsem tette, mert a hangulat anélkül is elég puskaporos volt.




„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
aenaDátum: Kedd, 2012-06-19, 20:11 | Üzenet # 33
Harmadéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 81
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
- Perselus mit szólnál hozzá, ha meghallgatnál engem és Poppyt, és azután döntenél a továbbiakról? - kérdezte nyugodtan az igazgató.
Perselus kérdőn nézet az öregre.
- Várom a magyarázatod, mi a fenét keresek én itt?


"Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."

Az üzenetet módosította: aena - Kedd, 2012-06-19, 20:24
 
AmyDátum: Kedd, 2012-06-19, 20:45 | Üzenet # 34
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Albusnak össze kellet szednie a gondolatait, hogy mit mondjon. A bájitalmester kérdőn felhúzott szemöldökét látva belekezdett:
- Nos, fiam miután a kinti sétájáról idehoztad az ifjú Harryt, megkerestél engem azzal, hogy tegyem ki az osztályodból, mert nem ért a bájitalokhoz, ekkor én javasoltam neked egy egyszerű mugli megoldást a korrepetálást, de sajnos nem tudtam meg a válaszod, mert rosszul lettél.
- És mióta vagyok itt? - kérdezte Perselus enyhe gúnnyal. Hogy merszéli kioktatni az igazgató arról, hogy bánik a kölyökkel? Aki szándékosan engedetlen és képtelen elkészíteni egy normális főzetet, megérdemli, hogy úgy bánjon vele ahogy.
- Lassan három napja - felelte Poppy.
 
SmaragdDátum: Kedd, 2012-06-19, 21:11 | Üzenet # 35
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Állapot: Offline
- Ezt nem értem - nézett zavarodottan a javasasszonyra. - Már arra sem képes, hogy egy megfázást kikezeljen az általam megfőzött bájitalokkal? - kérdezte aztán gúnyosan Poppyt. - Látja? - fordult az igazgató felé -, ezért sem fogok ittmaradni. Tudom, hogy milyen bájitalokat kell bevennem, és amúgy sem akarok itt heverészni, mert annál sokkal több dolgon van! Többek között rendet kell tennem a tantermemben a kölykök után. Hála Potternek, egy alapos takarítás is rá fog férni a falakra, és a mennyezetre.
- Nem engedem, hogy elmenjen! - tiltakozott Madam Pomfrey, de Perselus félbeszakította.
- Nekem ne mondja meg, hogy mit tegyek! Igazgató úr, amint elvégeztem a legsürgősebb dolgaimat felkeresem az irodájában - mondta, és meg sem várta a tiltakozásokat, hanem a körülményekhez képest a leggyorsabban elhagyta a gyengélkedőt.

Az igazgató bocsánatkérően nézett a javasasszonyra.
- Sajnálom, de amikor ilyen, még én sem bírok vele - mentegetőzött. - A kis Harry, hogy van? - váltott inkább témát.




„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
AmyDátum: Kedd, 2012-06-19, 21:43 | Üzenet # 36
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Állapot: Offline
- A körülményekhez képest jól - válaszolta Madam Pomfrey. - Elvégzek rajta egy-két diagnosztizáló bűbájt és utána elmehet.
- Ez nagyszerű hír - felelte az Albus mosolyogva. - Lenne olyan kedves és megmondaná neki, hogy várom az irodámba ma délután?
Bár Poppy kérdőn nézet rá, azért azt mondta: - Rendben. Amit végeztem átadom neki az üzenetét.
- Nagyon köszönöm, drága Poppy - mondta az igazgató és már indult volna, de a javasasszony megállította: - Ha kérdezi miért mit mondjak neki?
- Csak azt kedvesem, hogy beszélgetni szeretnék vele - mondta Albus és már ott sem volt.

Harry késődélután ébredt. Eléggé fura volt az álma, amit nem tudott hova tenni.
- Hát felébredt, Mr. Potter. Hogy aludt? - kérdezte a javasasszony.
- Jól - felelte Harry. - Mikor mehetek el? - kérdezte.
- Elvégzek még magán egy-két diagnosztizáló bűbájt és utána. Jut eszembe, az igazgató úr várja magát ma délután.
- Miért?
- Azt mondta beszélni szeretne magával! - Mondta a javasasszony, majd a vizsgálatok után elengedte

Harry töprengve hagyta el a gyengélkedőt. Nem tudta mit akar az igazgató ezzel a beszélgetéssel, de majd délután kiderül.
 
KristineHoltDátum: Csütörtök, 2012-06-21, 03:43 | Üzenet # 37
Főinspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 507
Kitüntetések: 4
Hírnév: 3
Állapot: Offline
Perselus miután ellenőrizte a bájitaltantermet, végre a lakosztálya felé vette az irányt.
A környezete és önmaga is látszólag rendben volt - mégis tudta, hogy valami megváltozott. Töprengve lépett be a nappalijába, majd egy jó pohár Lángnyelv whiskyvel a kezében letelepedett a kandalló melletti hotelba. Megpróbálta végigvenni a történteket, de szinte azonnal észrevette, hogy valami nem stimmel, azzal amit Albus mondott neki.
Az a sorrend amit az öreg mondott tényleg megállta a helyét, csakhogy...
Na, igen - határozottan emlékszik rá, hogy volt valami amitől összeroppant -, a fájdalom érzése még mindig itt volt vele. Abban is biztos volt, hogy a gyengeségét Voldemort megpróbálta kihasználni - nem is ő lett volna ha nem így van -, abban már nem volt biztos, hogy lebukott-e előtte. De ez most nem is érdekelte.
Ha egy kalap alá veszi ezeket a tényeket - akkor azok csak egyetlen egy dolgot jelenthetnek.
Valaki manipulálta az elméjét!
- Na, vajon ki? - kérdezte cinikusan saját magától.


"Az ihlet, a lusta írók kifogása"



"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 
SmaragdDátum: Csütörtök, 2012-06-21, 06:04 | Üzenet # 38
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Állapot: Offline
Az a felelőtlen kölyök meg, már megint mit művelt! Ő sem bírt a Nagyúrral, honnan vette, hogy neki sikerülni fog? Nagyon jó magyarázatot kell majd kitalálnia erre, ha nem akar a Nagyúr kiszemeltje lenni, akin a legújabb átkait gyakorolja. Egy hajtásra kiürítette a poharában megmaradt wiskeyt, és élvezte a kellemesen melengető érzést, miután megnyugodott, felállt, és a kandallón keresztül átment Dumbledore-hoz.

- Perselus - nézett fel az igazgató az asztalán található nagy halom pergamenből -, későbbre vártalak. - Most ki kell találnia valamit, amivel itt tudja tartani, míg Harry is megérkezik.




„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
AmyDátum: Csütörtök, 2012-06-21, 08:02 | Üzenet # 39
Ötödéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 199
Kitüntetések: 2
Hírnév: 2
Állapot: Offline
- Ülj le - mondta és az asztala előtti székre mutatott. - Miben lehetek a segítségedre?
- Csupán kérdezni szeretnék valamit - felelte Perselus, és kérdőn felhúzta a szemöldökét. - Mi történt itt amitől, ahogy te fogalmaztál "rosszul lettem"? És az igazat szeretném hallani.
Albus egy pillanatra megdöbbent a kérdéstől, de gyorsan túltette magát rajta és széles, zavart mosollyal az arcán válaszolt, ügyelve arra, hogy még véletlenül se szólja el magát.
- Már elmondtam a gyengélkedőn. Idejöttél, Harryvel kapcsolatban panaszkodtál, hogy még egy egyszerű bájitalt sem tud elkészíteni, ekkor én javasoltam a korrepetálást, erre te rosszul lettél.
 
aenaDátum: Csütörtök, 2012-06-21, 08:48 | Üzenet # 40
Harmadéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 81
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
- Albus az igazat. Volt valami ezen felül is. Ettől egyszerűen nem lehettem "rosszul". Hiszen már egyszer tartottam annak a semmirekellőnek külön órákat. És annak is mi lett a vége. Az igazat akarom hallani, nem a mellébeszélést - mondta dühösen, s szemeiben a düh szikrái látszottak.

Albus Dumbledore elmondhatta magáról, hogy ismeri ezt a férfit, és láthatta már dühösnek, most mégis meglepődött. Közben azon járt az agya, hogy ebből a helyzetből hogyan mászik ki. Még nem, még nincs itt az ideje hogy megtudja az igazat, vagy mégis? Előzőleg összeomlott, vajon most hogy viselné?


"Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."
 
Betűholisták gyűjtőhelye » Írók klubja » Fórumsztori » I. Fórumsztori - Fordított világ (Severitus történet, melyben nem minden gonosz, gonosz.)
Keresés:

Designed by:KristineHolt © 2024