| Hírek,értesítések | 
|  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Vasárnap, 2013-02-17, 17:05 | Üzenet # 1 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Klubtagság felvételének visszaigazolása. 

|  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Vasárnap, 2013-02-17, 22:22 | Üzenet # 2 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Smaragd, Kristine,
 Tagfelvétel kérelmetek elfogadva!

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész  világ ellenünk fordul.”
 (Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Vasárnap, 2013-02-17, 23:45 | Üzenet # 3 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | MZ/X Tagfelvétel kérelmed elfogadva!

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| MZ | Dátum: Hétfő, 2013-02-18, 00:01 | Üzenet # 4 |  | Csoport: Vendégek 

| jaj, mivé lesz szegény fejem !   |  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Hétfő, 2013-02-18, 00:30 | Üzenet # 5 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Miért? Mit szeretnél mivé legyen?   

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| mzperx | Dátum: Hétfő, 2013-02-18, 15:44 | Üzenet # 6 |  |  Írástudó Csoport: Moderátorok Üzenetek: 276 Állapot: Offline | szeretném ha valaki tökből koponyává változtatná   |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2013-02-18, 15:51 | Üzenet # 7 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | MZ! tartsd ide: - Tökinusz farbé koponyandusz! - de egy hétig most ne mozgasd különben elvész a varázs!

"Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| mzperx | Dátum: Hétfő, 2013-02-18, 15:54 | Üzenet # 8 |  |  Írástudó Csoport: Moderátorok Üzenetek: 276 Állapot: Offline | Hjaj az rossz lenne, szükségem van rá kb 2 perce vettem észre h jelöltek az AF-re! |  |  |  |  | 
| 
					| KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2013-02-18, 16:04 | Üzenet # 9 |  |  Főinspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 507 Állapot: Offline | Én hajnal óta tudom!! Gratula.. majd szavazok ezerrel!!! 
 "Az ihlet, a lusta írók kifogása"

"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2013-02-24, 11:22 | Üzenet # 10 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Nos, mint látom egyelőre négyen vagyunk. Krisz kérésére alkotok majd valami bannert  Ötlet, óhaj, sóhaj a témában esetleg? 

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Vasárnap, 2013-02-24, 12:31 | Üzenet # 11 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Hm szerintem legyen rajta egy könyv, vagy pergamenlapok amik az olvasást jelképezik és egy szép tollszár ami az írást,véleményírást jelképezi. Eddig ennyit sikerült kitalálnom,de még gondolkodom rajta  Abban biztos vagyok,hogy bármi is lesz a végeredmény,tutira gyönyörű lesz   

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2013-02-24, 14:53 | Üzenet # 12 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Ok, nagyjából én is erre gondoltam   

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
 Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Vasárnap, 2013-02-24, 17:03 | Üzenet # 13 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Szuper lett. Nekem nagyon tetszik  Köszönet érte   

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2013-02-24, 17:54 | Üzenet # 14 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Örülök, hogy tetszik   
 Itt a kép kódja, ezt kell betenned a profilodba: http://kepfeltoltes.hu/130224/Tf_Tok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 [img]ide tetted a kép linkjét[/img] e közé a kód közé.

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Vasárnap, 2013-02-24, 19:01 | Üzenet # 15 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Köszönöm a segítséget   

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2013-02-24, 19:15 | Üzenet # 16 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Szívesen, és abban is tudunk segíteni, hogy a Tf-es hozzászólásaid alá hogyan tudod betenni. 

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Vasárnap, 2013-02-24, 20:12 | Üzenet # 17 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Azt is nagyon megköszönném  Láttam Krisnél a hsz-ed és nagyon szuperül néz ki   

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2013-02-24, 20:20 | Üzenet # 18 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | A logót tedd fel a profilodban található képszerkesztőbe, vigyázz nem legyen ékezet a banner nevében! Innen tudod minden hozzászólásodkor beszúrni a kicsi kép ikonra kattintva. Mikor megjelenik a képablak lenyitod a nyilat és kiválasztod a bannert. 

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  | 
| 
					| evelyn | Dátum: Vasárnap, 2013-02-24, 21:21 | Üzenet # 19 |  |  Hatodéves Csoport: Moderátorok Üzenetek: 493 Állapot: Offline | Hálás köszönetem a segítségért  Magamtól nem jöttem volna rá,hogy mit kell tennem   

(Alban Goodier)
 |  |  |  |  | 
| 
					| Smaragd | Dátum: Hétfő, 2013-02-25, 17:30 | Üzenet # 20 |  |  Inspektor Csoport: Adminisztrátorok Üzenetek: 458 Állapot: Offline | Szívesen, sikerült megcsinálnod? 

Ciryl Vernon Conolly
 |  |  |  |  |