Szlogen kereső
|
|
KristineHolt | Dátum: Kedd, 2013-03-05, 12:51 | Üzenet # 1 |
Főinspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 507
Állapot: Offline
| Keressük a Tollforgatóhoz legjobban illő szlogent!Ötleteket, javaslatokat várunk minden TF tagtól! A szlogennek rövidnek, tömörnek - és mindenképpen az oldal témájához illőnek kell lennie!
A nyertes szlogen írója megkapja a "Tollforgató Bronzfokozatú Támogatója" címet!
A javaslatokat március 18-ig várjuk!
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
Mz? | Dátum: Kedd, 2013-03-05, 14:32 | Üzenet # 2 |
Csoport: Vendégek
| Miért őszül a hajam?
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Kedd, 2013-03-05, 14:49 | Üzenet # 3 |
Főinspektor
| Miért, őszül a hajd? Nagyobb kérdés az, hogy miért van kérdőjel a neved mellett?? :D Még nagyobb kérdés: Van-é már yahoo-d?? :D
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
Mz?? | Dátum: Kedd, 2013-03-05, 15:01 | Üzenet # 4 |
| Kérdésre kérdéssel felelni nem ér, hogy segítetek így a bajba jutott tagságon? Egyébként kérdéses, hogy élek-e, vagy inkább hogy egyáltalán még én vagyok e én? Mert ha nem, yahoom se lesz ma este. És MIÉRT ŐSZÜL A HAJAM???
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Kedd, 2013-03-05, 15:12 | Üzenet # 5 |
Főinspektor
| Bajbajutott tagság?? Élsz még?? Te, te vagy? (vagy valami testrablóval cséplem a szót?) Most komolyan? Miért őszül a hajad??
Ps: Utasításba adom, h estére legyen yahoo-d!!
|
|
| |
Mz!!!!? | Dátum: Kedd, 2013-03-05, 15:16 | Üzenet # 6 |
| Mert teher alatt nő a pálma! Mert nem hagynak békében nyugodni! Mert a test csak a szellem börtöne! Mert öregít a környezetem (Csupa 60-as pasi :P)! Ps.: Szellemlényeket nem lehet csak úgy utasítgatni, mert megvadulnak és kopogtatószellemekké vállnak, vagy esetleg van egy felesleges poros padlásod?
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Kedd, 2013-03-05, 20:16 | Üzenet # 7 |
Főinspektor
| Ahham... Már értem - akkor te tulajdonképpen egy nyugtalan, öregedő, börtönlakó pálma vagy :D Ps. tényleg nem? akkor vajon ki ficereg most a yahhoomban??
|
|
| |
Scale | Dátum: Hétfő, 2013-03-18, 17:16 | Üzenet # 8 |
| Tollforgató - A Mágikus Pennák Birodalma Tollforgató - Pergamenbe vésett álmok (vagy mesék) Tollforgató - Egy tintacseppnyi varázslat
Most így hirtelen ennyi... :P
|
|
| |