Ez itt a reklám helye!!
|
|
KristineHolt | Dátum: Hétfő, 2012-04-16, 15:34 | Üzenet # 1 |
Főinspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 507
Állapot: Offline
| Hajrá!!
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
Erika | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 19:07 | Üzenet # 2 |
Hatodéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 374
| http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=95957
Ez a rövid izéke!
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 19:17 | Üzenet # 3 |
Főinspektor
| Elolvasva! Bocs de nem tom másképpen: Te nagyon h... vagy!!! Hatalmasat röhögtem rajta!!! Köszi, hogy megmutattad - igazán írhatnál még pár ilyet!!!
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
Erika | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 19:22 | Üzenet # 4 |
Hatodéves
| Köszi! Ha eszembe jut még ilyen, akkor tuti, hogy leírom. De nem ígérek semmit.
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 19:23 | Üzenet # 5 |
Főinspektor
| Ne is ígérgess!! Írjál
|
|
| |
Erika | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 19:38 | Üzenet # 6 |
Hatodéves
| Nem megy az olyan könnyen. Ötletem van egy csomó, de nem tudom leírni!
|
|
| |
aena | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 20:39 | Üzenet # 7 |
Harmadéves
Üzenetek: 81
| hajrááá tetszet ez a szösszenet Hozzáadva (2012-06-19, 21:39) --------------------------------------------- na jó berakom tesóm elkezdet törijét amit valszeg nem fog folytatni http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=67003
"Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-06-19, 20:40 | Üzenet # 8 |
Inspektor
Üzenetek: 458
| Bizony-bizony! Most már kötelező neked résztvenni a játékban, már törheted is a fejed a folytatáson!
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
aena | Dátum: Vasárnap, 2012-06-24, 16:34 | Üzenet # 9 |
Harmadéves
Üzenetek: 81
| ajaj ezek szerint..... Hozzáadva (2012-06-24, 17:34) --------------------------------------------- hát neki álltam én is írni bár nem tudom jó e vagy mi a szösz
"Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-06-24, 17:01 | Üzenet # 10 |
Főinspektor
| Aena! Azt mejd mi eldöntjük!!
|
|
| |
Altaris | Dátum: Vasárnap, 2012-07-15, 16:11 | Üzenet # 11 |
Másodéves
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 51
| Saját (még nem befejezett) irkálás ha már lehet reklámozgatni - még csak egy vázlat van a történethez, nincs sok begépelve belőle, és mivel nem népszerű helyre tettem fel, nagyon visszajelzést sem kaptam. De szívesen várok kritikát, ha ránéztek Illetve novelláim vannak, csak nincs a netre pakolászva, lehet, hogy majd egyszer lesz (pontosabban itt van egy: BonBOM, amit én írtam (Hóesés címmel, meg ha fel lesz pakolva az egész lesz benne még egy novellám))
Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk. (John Ronald Reuel Tolkien)
Az igazság azok oldalán áll, akik keresik. (Terry Goodkind)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-07-15, 16:23 | Üzenet # 12 |
Főinspektor
| Altaris! Szívesen várjuk az írásaidat a Scripta II.-n!! Most menek és megskubizom azokat amiket idelinkeltél... Mindjárt hozom a véleményemet is!!
|
|
| |
Erika | Dátum: Vasárnap, 2012-07-15, 16:26 | Üzenet # 13 |
Hatodéves
| Altaris, elolvastam a Hóesést. Nagyon szép és érzelmes novella, bárcsak tudnék én is ilyen szépen írni! Gratulálok, és köszönöm!
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-07-15, 16:31 | Üzenet # 14 |
Főinspektor
| Altaris! Az Esznéleten túl vagyok... Fantasztikusak a leírásaid, az elején még az eső illatát is éreztem az orromban.. Nekem nagyon tetszett a fejezet!
PS: Azonnal indulj és állj neki a folytatásnak!!
|
|
| |
Altaris | Dátum: Vasárnap, 2012-07-15, 16:59 | Üzenet # 15 |
Másodéves
| Hűű Köszönöm a biztatás Akkor nekiállok, és a tanulás mellett (végre) tényleg befejezem, van, aki noszogasson (Ha még bekerül a ?májusi? szám az újságokba, ott is lesz egy novella, de akkor itthon nekiállok a novelláim rendbeszedésének, és felpakolászom.
Scripta II-vel még kissé gondban vagyok, megismerem a rendszert, aztán feltehetem/felteszem.
Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk. (John Ronald Reuel Tolkien)
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Vasárnap, 2012-07-15, 17:04 | Üzenet # 16 |
Főinspektor
| Nagyon helyes! Ha bármiben elakadnál csak szólj, bármelyikünk szívesen segít!!
|
|
| |
Altaris | Dátum: Hétfő, 2012-07-16, 23:17 | Üzenet # 17 |
Másodéves
| Quote (KristineHolt) Ha bármiben elakadnál csak szólj, bármelyikünk szívesen segít!! Drágák vagytok addig is: Novellák igyekszem folyamatosan frissítgetni, mert sok van a gépemen
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 11:01 | Üzenet # 18 |
Főinspektor
| *Örül*
De miért nem dobod fel őket a Scripta II.-re ott jóval többen láthatnák!!
|
|
| |
Aremeh | Dátum: Péntek, 2012-07-20, 22:14 | Üzenet # 19 |
Harmadéves
Üzenetek: 83
| Sziasztok! Én is megérkeztem egy iromány kezdeménnyel Fogadjátok szeretettel és hagyjatok jó sok kritikát!!
Álmodni szoktam. Néha úgy érzem, az az egyetlen helyes cselekvés. Álmodni, az álmok világában élni (...).
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Szombat, 2012-07-21, 17:06 | Üzenet # 20 |
Főinspektor
| Drága - ha szeretnéd neked is összedobjuk a ficblogodat, csak egy szavadba kerül..
|
|
| |