Scripta Szombat
2024-11-23
07:46
Üdv! Mugli | RSS Főoldal | Aena blogja - Oldal 2 - Betűholisták gyűjtőhelye | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Aena blogja
evelynDátum: Vasárnap, 2012-07-22, 20:23 | Üzenet # 21
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
Kitüntetések: 6
Hírnév: 3
Állapot: Offline
Elakadt a szavam.Édes vagy biggrin smile heart

“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.”
(Alban Goodier)

aenaDátum: Vasárnap, 2012-07-22, 20:26 | Üzenet # 22
Harmadéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 81
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
pray pray pray nos értetek mindent de mát megint össze jött egy pirulás (de rá fogom majd a babgúlyásra ha kérdezik hgy miért :))

"Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."

evelynDátum: Vasárnap, 2012-07-22, 20:30 | Üzenet # 23
Hatodéves
smile Babgulyás az nagyon finom,én is szeretem biggrin és megtartom a titkod magamnak biggrin

(Alban Goodier)

aenaDátum: Vasárnap, 2012-07-22, 20:32 | Üzenet # 24
Harmadéves
ahogy Dumbledore mondaná: Mivel titok épp ezért természetesen mindenki tud róla. happy

"Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."

SmaragdDátum: Vasárnap, 2012-07-22, 20:43 | Üzenet # 25
Inspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 458
Kitüntetések: 11
Hírnév: 6
Aena, PÜ-ben megtalálsz!

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

aenaDátum: Hétfő, 2012-07-23, 15:52 | Üzenet # 26
Harmadéves
oki doki , 5 fejezet elkezdve szóval sinen vagyok smile

Hozzáadva (2012-07-23, 13:40)
---------------------------------------------
5 fejezet több mint fele kész smile

Hozzáadva (2012-07-23, 16:52)
– Milyen szörnyű a ruházata – mondta Mrs. Weasley.
– Na látod anya ,nem is olyan szörnyű az öltözködési szokásom.
– Nem tudtok ti semmit ¬ – szólt közbe idegesen Charlie, s közben suttogva folytatta tovább.
– Az a nő ott abban a szörnyű ruhában , a munkám folytán ismerem. Ő Magyarország katonai erejének parancsnoka, s az Avar Akadémia egyik tanára. Egyébként Bill ha már átoktörő vagy igazán megnézhetnéd a ruháján lévő rúnákat mielőtt megszólalsz.
Bill enyhén elfehéredet ahogy testvére felszólítására figyelmesen megnézte a rúnákat.
– Valóban sok mindent elárúl bár van amit nem egészen értek közülük.
– Mivel nem csak rúnák , hanem rovás írás is található rajta nem csodálom. Ezen felül a jelképek többsége is speciálisan a magyarokra jellemző.
– Jó lenne ha mesélnél erről a nőről – szólt közbe Remus is. A Weasleyk észre sem vették ,hogy az asztal társaság nagy része a beszélgetésüket hallgatja
– Mint már mondtam a munkámmal kapcsolatban találkoztam vele. Tulajdon képen minden sárkány kutató felnéz rá . Ugyanis ő az első ember akinek sikerült megszelídítenie egy sárkányt. Még hozzá az Ős sárkányt.
– De hát nem Romániában dolgoztál?
– De csak éppen sokan épp azt felejtik el ,hogy Románia és Erdély magyar kézen van. A muglik lehet ,hogy elvesztették a területek feleti írányitást, de a varázslok nem. A régi még a hun területek nagy részét ,vagy egészét még ők birtokolják. Katonai nagyságuknak köszönhetően. Ahhoz ,hogy Triáról mesélhessek meg kell értenetek az ottani rendszert. Minden gyermek alapos kiképzést kap harci technikákból, ez az Akadémián történik. Ha elvégezték az Akadémiát eldönthetik ,hogy mivel foglalkoznak. De mindenképp meg kell mutatniuk a képességeiket. Különböző próbákat kell kiállniuk. Az írásbeli vizsgák semmik a gyakorlathoz képest. Minden ezektől a próbáktól függ, hogy milyen elismerést kapnak.
Tria mint mondtam az egyik legfontosabb személy az ország életében. És csupán azzal kapta ezt a hatalmat a kezébe ,hogy megmentette Arszlánt a sárkányok karmai közül és megszelíditette az Ős sárkányt.
– Azt mondod ,hogy a magyarok eröszakosak?
– Nem ilyenről szó sincs. Csak náluk ez a szokás . Sok magyar sárkány kutatóval dolgoztam már együtt. Mindegyikük végre hajtót egy próbát. Ezek nem feltétlenül veszélyesek. Azok akik a rend fentartást választják hivatásul , nálunk ilyenek az Aurorok. Na az ő próbájuk ténylegesen veszélyesebb mint bárki másé . De alapos felkészítés után állhatnak csak neki, és rengeteg időt kapnak a teljesítésére.

evelynDátum: Hétfő, 2012-07-23, 17:01 | Üzenet # 27
Hatodéves
Jaj drága aranyom.Most nagyon fel vagyok ám csigázva.Egyébként is alapjáraton imádom ezt a történetet,most pedig nagyon várom az 5-ik fejit.Ilyen szépen beleszőni magyarságunkat,szóhoz sem jutok,drága.Azt hiszem,hogy senkinek nem lesz kifogása Tria ellen,hogy Harryt felkészítse a harcokra.Egyedül talán majd Voldemortnek,de neki nem kell addig tudnia róla,hogy milyen remek tanárok fogják tanítani a fiút. biggrin Remélem drága,hogy hamarosan az egész törit olvashatom az oldalon is biggrin Ez nagyon jó,igazán ezen az oldalon van a helye biggrin Nagyon nagyon várom a többit smile Charlie egy rögtönzött történelem órát tart,ez nagyon tetszett,főleg az amikor rászólt Billre,hogy ha már átoktörő akkor már nézze meg a hölgyemény ruháján szereplő rúnákat smile Ez nagyon de nagyon tetszik smile Most úgy kell magam visszafogni,hogy ne akarjak itt könyörögni a gyors folytatásért,de nagyon nehéz ám megállnom smile Mit mondjak drága,Imádom nagyon várom a fejit.Na csak nem bírom megállni.Légysziiii siess vele smile

(Alban Goodier)

aenaDátum: Szerda, 2012-07-25, 17:46 | Üzenet # 28
Harmadéves
5. fejezet kész egész váratlan fordulat is lett bene amit még énse terveztem de remélem tetszik majd mindenkinek biggrin

Az üzenetet módosította: aena - Szerda, 2012-07-25, 17:46

evelynDátum: Szerda, 2012-07-25, 19:48 | Üzenet # 29
Hatodéves
Olvastam imádtam és már ment is a kritim smile

(Alban Goodier)

aenaDátum: Szerda, 2012-07-25, 20:01 | Üzenet # 30
Harmadéves
evelyn drága a valahol europában -a zene számmot hallgatva akritikád olvasása közben hüha az emelkedet hangulat adot a 2-vel együtt örülök hogy tetszet és a végét azt nem terveztem meg szinte íratta magával a történet magát
örülök hogy jól sült el ezt a hosszú kriti meg öröm volt olvasni nem is tudod milyen boldog vagyok tőle :P

ErikaDátum: Péntek, 2012-07-27, 09:27 | Üzenet # 31
Hatodéves
Üzenetek: 374
Kitüntetések: 3
Hírnév: 1
Mikor is kapjuk a friss fejezeteket?

Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.

aenaDátum: Szombat, 2012-07-28, 19:36 | Üzenet # 32
Harmadéves
még nem tudom smile de igyekszem na és most hogy lássáták mekkora véletlenek vannak, hamár harry potter akkor a hivatalos sztoryt vagyis a "bibliát" is elövettem smile meglepő felfedezést tettem de komolyan idézet Harry Potter és a Bölcsek köve 119.oldal smile Mikor Neville-t kérdezgetik. s íme az idézet:
" Aztán Algie bácsi egyszer átjött hozzánk teára,és a lábamnál fogva kilógatott az emeleti amblakon. Enid nagynénikém oda ment hozzá, és megkínálta sült habbal....."
ugye milyen hihetetlen?

AremehDátum: Szerda, 2012-08-08, 13:47 | Üzenet # 33
Harmadéves
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 83
Jöttem én is kicsit noszogatni biggrin remélem hamar érkezik a friss... (nem türelmetlen, kicsit sem)

Álmodni szoktam. Néha úgy érzem, az az egyetlen helyes cselekvés. Álmodni, az álmok világában élni (...).

aenaDátum: Szombat, 2012-08-11, 21:29 | Üzenet # 34
Harmadéves
szia arameh és minden más kedves olvasom vagy nem smile mint egypáran tudjátok lassan 2 hónapja hogy 100 fokos fordulatot vett az életem , az elmaradásért bocsánatot kérek egyrészt az én hibám hogy nem intéztem jobban az ügyeim másrészt közbeszólt a gyakorlat meg a többi aprobb dolog
a következő fejezetnek holnap neki állok a tervek készen szóval csak szavakba,mondatokba kell önteni ( ami néha nem egyszerü)
ugy gondoltam jogotokban áll tudni a helyzetről a frissel igyekszem biggrin

evelynDátum: Szombat, 2012-08-11, 23:21 | Üzenet # 35
Hatodéves
Aena drága,az élet már csak ilyen.Ismered a mondást,Ember tervez Isten végez,minden más esetben jön valaki vagy valami ami eltereli az embert attól amit tenni szeretne biggrin Azért én örülök,hogy neki esel holnap a 6-ik fejinek,reméljük,hogy nem fogsz elakadni mint autós a forgalmi dugóban biggrin Jesszus egy kicsit az agyamra ment a munka és a napi 3 órás alvás miatti fáradtság smile

(Alban Goodier)

aenaDátum: Szerda, 2012-08-29, 23:11 | Üzenet # 36
Harmadéves
nem baj az smile , najó mondjuk egy kissé több alvással a dolog máris máképp nézne ki smile

Hozzáadva (2012-08-15, 19:13)
6 fejezet fél kész jee ,na majd a héten igyekszem befejezni smile

Hozzáadva (2012-08-30, 00:11)
Harry délutánja a továbbiakban szinte békésen telt . Igazából a legmeglepőbb dolog csupán egy furcsa madár felbukkanását jelentette. Ami megrökönyödésére egy levelet hozott neki méghozzá az igazgatótól. Az ismeretlen madarat azért kissé félve közelítette meg . A madár barna tollai amelyek beleolvadnak a környezetbe felborzolódtak ahogy megrázta magát. Lassan nyújtotta felé a kezét nehogy megijessze az állatott. Végül minden félelme alaptalannak bizonyult , a madár készségesen tűrte az érintését sőt kissé még neki dőlt a tenyerének. A levelet megkaparintva a madár ott maradt az ágyán. Izgatottan bontotta fel a levelet remélve ,hogy hamarosan elmehet a Privet Driveról.

Kedves Harry!

Reményeim szerint nem ijedtél meg túlságosan attól a sólyomtól amivel a levelet elküldtem neked. A sólyom az egyik új tanárunk barátjáé, de ne rohanjunk ennyire előre. Tudom ,hogy a nyári szünet elkezdődött mégis a leveled után amelyben Remus Lupintól kértél segítséget úgy hiszem örülnél annak ,ha a nyáron átfogóan tanulhatnál mindent . Leveled után mint eddig minden évben nyáron neki álltam keresni egy új tanárt Sötét Varázslatok Kivédésére. Úgy hiszem megtaláltam a megfelelőt aki szívesen elvállalta ,hogy a nyáron további személyekkel ki egészítve, egy jól felszerelt védett helyen oktat téged. Ennek ellenére meg kell kérdezzelek ,hogy valóban vállalod e. Bízom a pozitív válaszodban .

U.i.: A sólyom neve Atos. Ha igent mondasz akkor két nap múlva mennék érted.

Üdvözlettel : Albus Dumbledore

A levél pontosan azt rejtette magában amire számitott mégse tudta egészen elhinni. Elmehet innen a nyár további részére és varázsolhat majd . A legmegdöbbentőbb mégis Dumbledore őszintesége volt a levélben . Na igaz az se utolsó dolog ,hogy egyáltalán megkérdezi ,hogy akar-e tanulni egyáltalán? A válasz persze egyértelműen igen . Muszáj tanulnia ,az ő sorsa az ,hogy legyőzze Voldemortot . Ezzel az elhatározással írta meg a választ, amely elég rövid lett csak a lényegre szorítkozva írta meg . Még egyszer átolvasta a levelet a biztonság kedvéért.

Kedves Dumbledore professzor úr!

A sólyom a mely a levelet hozta meglepően szép , de eddig nem tudtam hogy használják őket levél kézbesítésre. Remélem az idei SVK tanárunk valóban megfelelő lesz a pozícióra és tovább marad mint az eddigiek. Várom az érkezésüket az említett napon.

U.i.:A kérdésére a válasz egyértelműen Igen.

Tisztelettel : Harry Potter

Miután mindent rendben talált össze tekerte és lassan a sólyom felé lépkedett. Gyönyörű madár, a karmai és a csőre veszélyes fegyverek. A lábára rögzítette és még egyszer végigsimított a madár testén.

Az üzenetet módosította: aena - Szerda, 2012-08-29, 23:14

evelynDátum: Szerda, 2012-08-29, 23:38 | Üzenet # 37
Hatodéves
Ah aena drágám ezek után már nagyon várom az új fejit.Imádtam,hogy ezt a gyönyörűséges madarat arra is használtad,hogy levelet kézbesítsen és egyáltalán nem tűnt veszélyesnek legalább is Harry számára.Mert egyébként nem kétlem,hogy igazán komoly sérüléseket tudna okozni annak aki veszélyes lehet rá nézve.Érdekel,hogy mit fog reagálni Harry ha megtudja,hogy az új SVK tanár nő még hozzá nem is akármilyen nő.Már előre vigyorgok smile Dumbledore levele most rövid volt és tömör,csak a lényegre szorítkozott és nem kerített nagy feneket a mondandójának és ez jó.Harry duplán s örülhet hiszen két nap múlva elkerül a Privet Drive-ról és tanulhat,felkészülhet Voldemort elleni harcra.Szegény még nem tudja,hogy Piton is tanítani fogja ezen a nyáron,de Harry most meglepően éretten viselkedik ezért ez sem okozhat neki nagyobb sokkot.Nem féltem most nagyon elszánt és nagyon akar tanulni ezt pedig Piton is észre fogja venni.
Drága szívem ez egy remek fejezet lesz,a kérdés már csak az,hogy mikor lesz kész smile Én már most imádom,szóval bármikor jön is az új fejezet azt én nagyon nagy lelkesedéssel és örömmel fogadom smile Köszönet,hogy szóltál és ezért a kis részletért smile

(Alban Goodier)

aenaDátum: Szerda, 2012-08-29, 23:45 | Üzenet # 38
Harmadéves
a fejezet még készül legalább 2 oldal még kell a meglévő négyhez biggrin remélhetőleg ha minden jól megy még a héten befejezem a részlet meg szerintem igazán illet már ennyi várakozás után

evelynDátum: Szerda, 2012-08-29, 23:58 | Üzenet # 39
Hatodéves
Ugyan drágám,de azért repked a kicsi szívem biggrin Akkor jó alkotást,én szorítok,hogy sikerüljön befejezni és mihamarabb olvashassam/suk biggrin

(Alban Goodier)

AremehDátum: Vasárnap, 2012-09-02, 09:31 | Üzenet # 40
Harmadéves
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 83
Aean Drága! Mikor olvashatjuk az ötödik fejezetet??? smile angry nem nem vagyok ideges biggrin :D csak a körmöm rágom tövig! De tényleg nem akarlak siettetni, mert ha valaki én tudom milyen, amikor összejönnek a dolgok sad

Álmodni szoktam. Néha úgy érzem, az az egyetlen helyes cselekvés. Álmodni, az álmok világában élni (...).

Az üzenetet módosította: Aremeh - Vasárnap, 2012-09-02, 09:33

Keresés:

Designed by:KristineHolt © 2024