Hotaru világa
|
|
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-07-13, 20:31 | Üzenet # 21 |
Hatodéves
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 493
Állapot: Offline
| Öm sajnos én sem értek englisül,szóval nem fogok én sem haragudni majd ha akarnál esetleg még fordítani Engem a Kitörő varázson túl még az új kezdet is érdekelne.
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Hotaru | Dátum: Szombat, 2012-07-14, 09:51 | Üzenet # 22 |
Írástudó
Csoport: Szerzők
Üzenetek: 67
| Quote (evelyn) Öm sajnos én sem értek englisül,szóval nem fogok én sem haragudni majd ha akarnál esetleg még fordítani Engem a Kitörő varázson túl még az új kezdet is érdekelne.
Hétfőn vége a gyakszimnak, akkor jobban rá fogok érni XD Következő fordításnak pedig már asszem találtam is valamit.
|
|
| |
Erika | Dátum: Szombat, 2012-07-14, 10:07 | Üzenet # 23 |
Hatodéves
Csoport: Barátok
Üzenetek: 374
| Azt is elárulod, hogy mit?
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
Hotaru | Dátum: Szombat, 2012-07-14, 10:24 | Üzenet # 24 |
Írástudó
| Quote (Erika) Azt is elárulod, hogy mit? Jelenleg ezzel szemezek, de még semmi sem biztos. http://www.potionsandsnitches.net/fanfiction/viewstory.php?sid=1279
|
|
| |
Erika | Dátum: Szombat, 2012-07-14, 10:27 | Üzenet # 25 |
Hatodéves
Üzenetek: 374
| Nem rossz!
Azt hiszem, mindnyájunk élete jobb lenne, ha mindig ott lenne egy könyv mindegyikünk hátizsákjában.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2012-07-14, 15:59 | Üzenet # 26 |
Hatodéves
| Tényleg nem rossza.Már amennyit sikerült a fordítóval megértenem,de van neki még két kötete ha jól vettem ki.Bár ez a csöppnyi 54 fejezet sem semmi
“Barát az, aki akkor is velünk tart, amikor az egész világ ellenünk fordul.” (Alban Goodier)
|
|
| |
Hotaru | Dátum: Szombat, 2012-07-14, 16:23 | Üzenet # 27 |
Írástudó
| Quote (evelyn) Tényleg nem rossza.Már amennyit sikerült a fordítóval megértenem,de van neki még két kötete ha jól vettem ki.Bár ez a csöppnyi 54 fejezet sem semmi
Igen, de a folytatások már nem ilyen hosszúak. A fejezetek hossza pedig 2 ezer szó között mozog, szóval megoldható XD Bár ellennék vele egy jódarabig...
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 09:28 | Üzenet # 28 |
Hatodéves
| Én örülnék neki ha lefordítanád Imádom a severutosokat Mikor várható friss, drága.Ha már itt járok megérdeklődöm
|
|
| |
Hotaru | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 09:35 | Üzenet # 29 |
Írástudó
| Szia! Még végignyálazom előbb a sztorit, és ha bejön akkor fordítom Friss valamiből lesz péntek estig! Mert a hétvégén nem leszek itthon.
|
|
| |
KristineHolt | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 11:37 | Üzenet # 30 |
Főinspektor
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 507
| Látom Banyek csinálod nekem rendesen a melót...
"Az ihlet, a lusta írók kifogása"
"Nem voltam szar ember - még ha szarokat írtam is..." by: Két arc: Bűnösök imája
|
|
| |
Hotaru | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 12:35 | Üzenet # 31 |
Írástudó
| Eddig az volt a baj, hogy nem volt melód! xD
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 14:26 | Üzenet # 32 |
Hatodéves
| De jó!!!!!! Örülnék a frissnek.Kell egy kis öröm nekem Már három napja kínoz a fejem
|
|
| |
Hotaru | Dátum: Kedd, 2012-07-17, 17:14 | Üzenet # 33 |
Írástudó
| Uh, jobbulást, Ev! Frissel meg majd igyekszem
|
|
| |
aena | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 20:40 | Üzenet # 34 |
Harmadéves
Üzenetek: 81
| hotaru ha lehetek oly pofátlan hogy felmerem tenni a kérdést .... mikor várható friss ??
"Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."
|
|
| |
Hotaru | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 10:20 | Üzenet # 35 |
Írástudó
| Szia! Pofátlankodj csak nyugodtan! Szerintem ma írok valamit xD Mondjuk még lógok egy animecon beszámolóval.
Jah és új dizi van az oldalamon (mert ez a reklám helye xD )
|
|
| |
Altaris | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 14:20 | Üzenet # 36 |
Másodéves
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 51
| Quote (Hotaru) Szia! Pofátlankodj csak nyugodtan! Szerintem ma írok valamit xD Mondjuk még lógok egy animecon beszámolóval.
Jah és új dizi van az oldalamon (mert ez a reklám helye xD )
animecon? Lol barátnőm is holnap arról fog beszámolni nekem (úgy látszik, még mindig kicsi a világ :P)
Mi csak abban dönthetünk, hogy mi a teendő, ha már itt vagyunk. (John Ronald Reuel Tolkien)
Az igazság azok oldalán áll, akik keresik. (Terry Goodkind)
|
|
| |
Hotaru | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 15:52 | Üzenet # 37 |
Írástudó
| XD De milyen kicsi... :P Ha gondolod az enyémet is elolvashatod, mert közben elkészült: http://users.ininet.hu/hotaru....p?rid=3
|
|
| |
aena | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 15:55 | Üzenet # 38 |
Harmadéves
| juj de jó teccik a dizájn :P
"Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól azért, hogy megértsék, milyen sokat jelentettek egymásnak."
|
|
| |
Hotaru | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 16:00 | Üzenet # 39 |
Írástudó
| köszi aena <3
|
|
| |
aena | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 16:05 | Üzenet # 40 |
Harmadéves
| szivi én is nézem a kurokot na és elolvastam a beszámolodat
|
|
| |